Mandlitäidisega sarvesaiad

Sügavkülmutatud croissant-sarvesaiu võib serveerida ka nii. Eriti sobiv vastlapäeva paiku :)

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

6 sügavkülmutatud croissant'i e. sarvesaia

1 muna

0,5 dl mandlilaaste

1 dl tuhksuhkrut

Täidis:

2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

150 g mandlimassi/martsipani

120 g maasikamoosi või vaarikamoosi

Või:

200 g vanilliga kohupiimakreemi

Valmistamine

Lase sarvesaiadel sulada, siis küpseta vastavalt pakendi juhistele. Enne küpsetamist pintselda sarvesaiad pealt munaga, puista peale mandlilaastud. 

Mikserda mikseri abil toasoe mandlimass ja pool vahukoorest ühtlaseks. Siis lisa ülejäänud vahukoor ja mikserda uuesti läbi. 

Lase sarvesaiadel täielikult jahtuda, siis lõika horisontaalselt peaaegu pooleks ning täida kas martsipanikreemiga ja moosiga või vanillikohupiimaga. 

Sõelu peale tuhksuhkrut ja serveeri. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR