Sügavkülmutatud croissant-sarvesaiu võib serveerida ka nii. Eriti sobiv vastlapäeva paiku :)
6 sügavkülmutatud croissant'i e. sarvesaia
1 muna
0,5 dl mandlilaaste
1 dl tuhksuhkrut
2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
150 g mandlimassi/martsipani
120 g maasikamoosi või vaarikamoosi
200 g vanilliga kohupiimakreemi
Lase sarvesaiadel sulada, siis küpseta vastavalt pakendi juhistele. Enne küpsetamist pintselda sarvesaiad pealt munaga, puista peale mandlilaastud.
Mikserda mikseri abil toasoe mandlimass ja pool vahukoorest ühtlaseks. Siis lisa ülejäänud vahukoor ja mikserda uuesti läbi.
Lase sarvesaiadel täielikult jahtuda, siis lõika horisontaalselt peaaegu pooleks ning täida kas martsipanikreemiga ja moosiga või vanillikohupiimaga.
Sõelu peale tuhksuhkrut ja serveeri.
Retsept siit.
Mandlitäidisega sarvesaiad
Sügavkülmutatud croissant-sarvesaiu võib serveerida ka nii. Eriti sobiv vastlapäeva paiku :)