Vürtsikad porgandikotletid

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g tooreid porgandeid

150 g riivitud juustu

1 dl nisujahu

0,25-0,5 tl tšillihelbeid

0,5 tl soola

1 hakitud küüslauguküüs

2 muna

paneerimiseks riivsaia

praadimiseks õli

Valmistamine

Pese porgandid, soovi korral koori. Riivi peene riiviga.

Sega kausis riivitud porgandid, juust, nisujahu, tšilli, sool, küüslauk ja muna omavahel. Peaksid saama vormitava riivmassi - kui segu on liiga vedel, siis lisa veel veidi jahu.

Võta kuhjaga supilusikaga porgandisegu, vormi käte vahel kotletiks. Paneeri riivsaias.

Prae porgandikotletid õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu&Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 05.01.2025 13:10

See tšilli tegi need eriti mõnusaks!