Pärsia munaroog

Lihtne munaroog Pärsia köögist.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 suurt muna

200 g pehmet fetajuustu

musta või valget pipart

näpuotsaga kuivatatud punet või majoraani

värsket tilli kaunistamiseks

Valmistamine

Pane munad ja fetajuust kõrgesse kannu ning püreesta saumikseriga ühtlaseks. Maitsesta pipra ja pune või majoraaniga. 

Määri paksupõhjaline omletipann kergelt õliga. Kalla munasegu külmale pannile ning tõsta pann pigem madalapoolsele kuumusele. Kuumuta aeglaselt ja tasakesi, puulusika või -spaatliga segades, kuni munasegu on hüübinud, aga siiski pehme ja kreemjas.

Tõsta pann tulelt ja kummuta munasegu serveerimisnõusse. Kaunista hakitud tilliga ja serveeri kohe. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR