Kuumuta õli suurel praepannil tugeval tulel. Lisa lillkapsaõisikud ja sool. Kuumuta tugeval tulel aeg-ajalt segades umbes 2 minutit või kuni lillkapsas on kergelt pruunistunud.
Lisa 4 sl vett, kata pann kaanega ning kuumuta 4-5 minutit või kuni lillkapsas on pehme.
Lisa loputatud ja nõrutatud kikerherned ning Tikka Masala kaste. Kuumuta segades 1-2 minutit või kuni kaste on läbi kuumenenud.
Tõsta pann tulelt, sega hulka või. Serveerimisel puista peale hakitud koriander.
Nipid ja soovitused:
Algretseptis segati valmis roa hulka 2 sl võid. Pole üldse vajalik, aga kui kange soov on, siis võib nii ka teha.
Retsept mugandatud siit (ajakiri EatingWell Magazine, september 2019)
Tikka masala lillkapsa ja kikerhernestega
Taimne alternatiiv kana Tikka Masala roale. Serveeri riisiga.