Tikka masala lillkapsa ja kikerhernestega

Taimne alternatiiv kana Tikka Masala roale. Serveeri riisiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl kookosrasva või rapsiõli

1 l lillkapsa õisikuid

0,25 tl soola

60 ml ehk 4 sl vett

400 g purk konservitud kikerherneid

375 ml Tikka Masala karrikastet

värsket koriandrit

Valmistamine

Kuumuta õli suurel praepannil tugeval tulel. Lisa lillkapsaõisikud ja sool. Kuumuta tugeval tulel aeg-ajalt segades umbes 2 minutit või kuni lillkapsas on kergelt pruunistunud. 

Lisa 4 sl vett, kata pann kaanega ning kuumuta 4-5 minutit või kuni lillkapsas on pehme.

Lisa loputatud ja nõrutatud kikerherned ning Tikka Masala kaste. Kuumuta segades 1-2 minutit või kuni kaste on läbi kuumenenud. 

Tõsta pann tulelt, sega hulka või. Serveerimisel puista peale hakitud koriander. 

Nipid ja soovitused:

  • Algretseptis segati valmis roa hulka 2 sl võid. Pole üldse vajalik, aga kui kange soov on, siis võib nii ka teha. 

Retsept mugandatud siit (ajakiri EatingWell Magazine, september 2019)

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 04.02.2025 10:24

Kasutasin BioMarketist ostetud öko-karrikastet. No valmis imeruttu ja maitses väga hästi.