Suvine pannkoogitort

Maasikatega pannkoogitort maitseb kogu perele ja seda on väga lihtne teha!

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Pannkoogitainas:

5 dl piima

2 muna

3 dl nisujahu

0,5 dl suhkrut

0,5 dl sulatatud võid

näpuotsaga soola

Täidis:

4 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

250 g pehmet kohupiima

2 sl suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

200 g maasikamoosi või vaarikamoosi

300-400 g värskeid maasikaid

Praadimiseks:

võid

Kaunistuseks:

värskeid maasikaid ja vaarikaid

Valmistamine

Pannkoogitaina jaoks klopi munad piima hulka. Lisa mikserdades juurde suhkur ja jahu, maitsesta soolaga. Lase tainal umbes 30 minutit seista. 

Siis prae pannil võis õhukesed ülepannikoogid. 

Kreemi jaoks vahusta rõõsk koor kohevaks, sega juurde kohupiim ja suhkur. 

Laota nüüd tordialusele kihiti pannkoogid, moos, kohupiimakreem ja viilutatud maasikaid. Kaunista maasikate ja vaarikatega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR