Green Goddess kartulisalat

Kogus
viiele kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Salatikaste:

4 peotäit värsket maitserohelist -

basiilikut või koriandrit või peterselli

2 dl Kreeka jogurtit

40 g india pähkleid

1 sidruni mahl

2 sl oliiviõli

1 suurem šalottsibul või väiksem tavaline sibul

2 küüslauguküünt

soola ja musta pipart

Kartulisalat:

1 kg keedetud varajasi kartuleid

200 g värskeid rohelisi herneid

6 sl hakitud porrut

Valmistamine

Valmista kaste: pane kõik ained kannmikserisse ja töötle ühtlaseks kreemjaks kastmeks. Maitsesta.

Lõika kartulid ampsusuurusteks tükkideks, sega kastme hulka. Lisa herned ja hakitud porru, maitsesta. 

Tõsta salat vaagnale ja serveeri.

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR