Sega esmalt majonees küüslaugu, sidrunimahla ja kajenniga, siis maitsesta soolaga.
Kui küpsetad vürtspaprikaid pannil, siis kuumuta pannil õli ja prae kuumal pannl paprikad ümberringi pruunilaiguliseks. Kui küpsetad sütel või grillil, siis sega vürtspaprikad õliga läbi ja siis küpseta valmimiseni. Puista peale soolahelbeid.
Serveerimiseks määri küüslaugumajonees taldrikule, tõsta peale grillitud vürtspaprikad ja serveeri.
Nipid ja soovitused:
Munavaba või veganliku versiooni jaoks kasuta munavaba või veganmajoneesi.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu&Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Vürtspaprikad küüslaugumajoneesiga
Eriti mõnus on sellisel moel serveerida Padrone vürtspaprikaid (pimiento de Padrón), mida meie kauplustes nüüd juba päris tihti müüakse.