Kuumuta auruti põhjas pool liitrit vett keemiseni.
Samal ajal eemalda baklažaanidelt varrepoolne ots ja lõika baklažaanid 5 cm juppideks ja seejärel need pikuti pooleks. Pane aurutusrestile ning tõsta muliseva vee kohale. Kata kaanega ning auruta 5 minutit tugeval tulel. Raputa aurutusresti 1-2 korda, et baklažaanid ühtlasemalt küpseks.
Tõsta tulelt, aseta küpsed baklažaanid lõikelauale ning lase neil 5-10 minutit jahtuda.
Sega samal ajal kausis küüslauk, roheline sibul, sojakaste, kalakaste, tšillihelbed, seesamiõli omavahel hoolega.
Lisa baklažaanid ja sega hoolega. Puista peale seesamiseemned, serveeri riisiga.
Nipid ja soovitused:
Vegetaarse versiooni jaoks asenda kalakaste sojakastmega.
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgistusega Tamari sojakastet.
Gaji-namul
Gaji-namul (가지나물) on lihtne köögiviljalisand riisi kõrvale.