Võileib marineeritud peediga

Särtsakas vegetaarne võileib marineeritud peedi, kitsejuustu ja rukolaga. Hakitud Kreeka pähklid annavad tekstuuri.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

60 g pehmet kitsejuustu

1 sl hakitud värsket murulauku

1 sl hakitud värsket tilli

1 tl oliiviõli

soola ja musta pipart

2 viilu kergelt röstitud seemnetega röstsaia

1 sl hakitud röstitud Kreeka pähkleid

60 g viilutatud marineeritud peeti

suur peotäis värsket rukolat

Valmistamine

Suru kitsejuust pehmeks, lisa murulauk, till, õli ja maitsesta soola-pipraga. Sega ühtlaseks. 

Rösti saiaviilud kergelt, siis määri mõlemale saiaviilule kitsejuustusegu. Puista ühele saiaviilule hakitud kreeka pähklid, siis laota peale peediviilud ja rukola.

Tõsta peale teine saiaviil (kitsejuustune pool vastu rukolat). Suru saiaviilud kergelt kokku, siis lõika diagonaalselt pooleks. 

Loe veel:

Retseptiidee siit.

LISA KOMMENTAAR