60 g pehmet kitsejuustu
1 sl hakitud värsket murulauku
1 sl hakitud värsket tilli
1 tl oliiviõli
soola ja musta pipart
2 viilu kergelt röstitud seemnetega röstsaia
1 sl hakitud röstitud Kreeka pähkleid
60 g viilutatud marineeritud peeti
suur peotäis värsket rukolat
Suru kitsejuust pehmeks, lisa murulauk, till, õli ja maitsesta soola-pipraga. Sega ühtlaseks.
Rösti saiaviilud kergelt, siis määri mõlemale saiaviilule kitsejuustusegu. Puista ühele saiaviilule hakitud kreeka pähklid, siis laota peale peediviilud ja rukola.
Tõsta peale teine saiaviil (kitsejuustune pool vastu rukolat). Suru saiaviilud kergelt kokku, siis lõika diagonaalselt pooleks.
Retseptiidee siit.
Võileib marineeritud peediga
Särtsakas vegetaarne võileib marineeritud peedi, kitsejuustu ja rukolaga. Hakitud Kreeka pähklid annavad tekstuuri.