La Paloma (mokteil)

La Paloma on tekiilakokteil, mis valmistatakse tekiilast, laimimahlast ja greibilimonaadist. Siin alkoholivaba versioon.

Kogus
120 ml/ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

60 ml punase greibi mahla

0,25 laimi mahl

1-2 tl agaavisiirupit või heledat siirupit

60 ml mullivett

greibiviil või -kooreriba kaunistamiseks

mõned jääkuubikud

Valmistamine

Täida kokteilišeiker jääga, lisa greibimahl, laimimahl ja magustaja. Raputa, kuni jook on jahtunud.

Pane iga klaasi sisse paar jääkuubikut, siis kalla greibimahlasegu klaasidesse. Täida pokaalid mulliveega, kaunista greibikooreribade või greibiviiludega.

Kui soovid klaasi servad suhkruga kaunistada, siis pane väikesele taldrikule suhkrut. Niisuta klaasi servad laimisektoritega, siis suru klaasi serv suhkru sisse. NB! Võid kaunistada klaasi servad ka soola ja tšillihelbe seguga!

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 31.03.2024 18:13

Saime Paloma mokteili Eesti Aasta Ettevõtja galal 2024. a märtsis ja nüüd oleme mitu korda jubat teinud erinevatel koosviibimistel.

Pille
postitatud 01.05.2024 18:19

Pilt ka :)