Suupisted suitsutofumäärdega

Sellist suitsutofusegu soovitas valmistada EV aastapäevaks 2024. aastal MTÜ Loomus programmi- ja projektijuht Anu Tensing. Tema tegi tikusuupisteid, meie kasutame seda näkileivakorvikeste täidisena.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

220 g Bon Vegani suitsutofut

200 g Friendly Viking’si fermenteeritud maitsestamata kaerakreem kaerakreemi või muud taimset hapukooreasendajat

1 väiksem punane sibul

soola ja musta pipart

maitseks sidrunit või sidrunipipart

Serveerimiseks:

rukkinööpe/näkileivakorvikesi

värsket kurki

maitserohelist

Valmistamine

Haki suitsutofu ja punane sibul nii peeneks kui saad. Võid selleks kasutada ka mõnd masinat või riivi.

Sega suitsutofu, punane sibul, kaerakreem. Maitsesta soola ja sidrunipipraga.

Serveeri nt rukkinööpides ehk näkileivakorvikestes, kaunista vastavalt soovile. 

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp. Meie saime retsepti Taimse Teisipäeva kaudu, identne retsept on ka soomlaste Marttajärjestö lehel.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 14.03.2024 09:55

Ma olen seda nüüd kahel Viimsi "Hõbekulbi" koolitusel osalejatega valmistanud ja mulle meeldib!

Pille
postitatud 04.06.2024 10:01

Pilt ka: