Hea madala süsivesikute sisaldusega alternatiiv tavalisele Bearni kastmele.
200 g crème fraîche'i
1 köögiviljapuljongikuubik
2 munakollast
1 sl kuivatatud estragoni
1 tl palsamiäädikat või sidrunimahla
näpuotsaga kurkumit ehk kollajuurt
Kuumuta väikeses potis tasasel tulel creme fraiche ja puljongikuubik, kuni viimane on lahustunud. Vispelda terve aeg!
Vispelda juurde munakollased, siis tõsta kuumust ja kuumuta, kuni kaste on paksenenud. Võta pott tulelt.
Lisa estragon, maitsesta soola ja pipraga. Kuna puljongikuubik võib olla üsna soolane, nii et soola lisamisel ole ettevaatlik.
Retsept mugandatud siit.
Külm Bearni kaste
Hea madala süsivesikute sisaldusega alternatiiv tavalisele Bearni kastmele.