4 jämedamat toorvorsti
150 g inglisepärast toorsuitsupeekonit või ameerikapärast peekonit
4 portobello seent või 8-12 tavalist šampinjoni
4 paksu verikäkiviilu
suur purgitäis valgeid ube tomatikastmes (baked beans)
4 suurt ja värsket muna
soola ja musta pipart
Esmalt pane pannile praadima toorvorstid. Küpseta vorstid ümberringi mõnusalt kuldseks ja krõbedaks (u 10 minutit).
Samal ajal pane peekoniviilud ja pikuti poolitatud tomatid ahjuplaadile. Tomatid aseta ahjuplaadile lõikepind ülal ja puista neile veidike soola. Küpseta peekonit ja tomateid umbes 12 minutit, peekoniviile korra pöörates.
Kui peekon ja tomatid on ahjus ja vorstid särisevad pannil, valmista ette seened. Kuumuta suurel pannil veidi võid, lisa seened (neilt eemalda esmalt jalad, soovi korral ka pealmine "nahk"). Kui kasutad tavalisi šampinjone, siis lõika need esmalt pooleks ja prae seejärel võis kenasti kuldpruuniks. Maitsesta soola-pipraga.
Nüüd lükka vorstid panni ühte serva ning prae pannil verikäkiviilud samuti mõlemalt poolt krõbedaks (u 5 minutit).
Pane vorstid-peekon-seened-tomatid 110 C ahju sooja. Taldrikud võiks samuti eelnevalt soojenema panna! Nisuleivaviilud võid rösterisse ootele panna.
Kui serveerid ka ube tomatikastmes, siis kummuta baked beans konservi sisu väikese poti sisse ning kuumuta läbi (2-3 minutit).
Nüüd munad. Munad võivad olla pošeeritud, praetud või munahüübeks tehtud. Praadimiseks kuumuta pannil veidi õli ja võid, löö pannile munad ja prae kenad härjasilmad.
Aseta kõik vajalikud komponendid - vorst, verikäkk, peekon, tomat, muna ja röstleivad taldrikule. Kõrvale paku kastmeid (ketšup, inglise sinep, HP "pruun kaste" vms).
Inglise hommikusöök
Joogiks paku värskelt pressitud apelsinimahla ja head kohvi.