Buffalo kana takod (kiired!)

Kiiresti valmivate Buffalo kana takode jaoks on vaja grillkana.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

85 g võid

1 dl Franks RedHot, Cholula vms tšillikastet

0,5 tl küüslaugupulbrit

1 väiksem või 0,5 suurt grillkana

3 sl Kreeka jogurtit või hapukoort

2 sl värskelt pressitud laimimahla (u 1 laim)

1 sl oliiviõli

300 g riivitud kapsast (porgandiga; nn coleslaw-segu)

12 nisutortiljat

2 viilutatud talisibulat

120 g murendatud sinihallitusjuustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Alusta Buffalo kanast. Sulata või kas potis või mikrolaineahjus, sega hulka tšillikaste ja küüslaugupulber ning vispelda ühtlaseks. Siis sega hulka rebitud grillkanaliha. 

Coleslaw salati jaoks sega kausis kreeka jogurt või hapukoor, laimimahl, oliiviõli, sool-pipar. Sega juurde riivitud kapsas või kapsas porgandiga. Sega hoolega.

Soojenda tortiljad mikrolaineahjus või pannil. 

Pane takod kokku. Esmalt pane soojale tortiljale coleslaw-kapsasalatit, siis Buffalo kana, siis sinihallitusjuustu ja rohelist sibulat. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR