85 g võid
1 dl Franks RedHot, Cholula vms tšillikastet
0,5 tl küüslaugupulbrit
1 väiksem või 0,5 suurt grillkana
3 sl Kreeka jogurtit või hapukoort
2 sl värskelt pressitud laimimahla (u 1 laim)
1 sl oliiviõli
300 g riivitud kapsast (porgandiga; nn coleslaw-segu)
2 viilutatud talisibulat
120 g murendatud sinihallitusjuustu
soola ja musta pipart
Alusta Buffalo kanast. Sulata või kas potis või mikrolaineahjus, sega hulka tšillikaste ja küüslaugupulber ning vispelda ühtlaseks. Siis sega hulka rebitud grillkanaliha.
Coleslaw salati jaoks sega kausis kreeka jogurt või hapukoor, laimimahl, oliiviõli, sool-pipar. Sega juurde riivitud kapsas või kapsas porgandiga. Sega hoolega.
Soojenda tortiljad mikrolaineahjus või pannil.
Pane takod kokku. Esmalt pane soojale tortiljale coleslaw-kapsasalatit, siis Buffalo kana, siis sinihallitusjuustu ja rohelist sibulat.
Retsept siit.
Buffalo kana takod (kiired!)
Kiiresti valmivate Buffalo kana takode jaoks on vaja grillkana.