Gaana kaste

Serveeri seda Gaana tomatikastet riisi ja veiselihaga.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 sl taimeõli

2 hakitud sibulat

3 sl kontsentreeritud tomatipastat

4 tükeldatud tomatit

400 g konservitud purustatud tomateid

1 scotch bonnet tšilli või 1 tl Cayenne'i

4 värsket tüümianioksa või 0,5 tl kuivatatud tüümiani

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta potis õli keskmisel tulel. Lisa sibul, prae 10 minutit või kuni sibul on pehme. 

Lisa tomatipasta, lase paar minutit podiseda. 

Lisa tükeldatud tomatid, purustatud tomatid, terve tšilli või jahvtatud cayenne. Lisa tüümian ja vesi. Maitsesta soola-pipraga, siis lase kastmel 30 minutit podiseda, kuni kaste on sügavpunane ja paksenenud. 

Eemalda scotch bonnet tšilli enne serveerimist. 

Loe veel:

Retsept: BBC Good Food

LISA KOMMENTAAR