Wagamama seene-ramen

Wagamama restoraniketi Vietnami-hõnguline seene-ramen (Wagamama mushroom ramen).

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

100 g tükeldatud šiitake seeni

100 g tükeldatud väikeseid šampinjone

1 sl heledat sojakastet

1 sl vegetaarset austrikastet või tumedat sojakastet

200 g udon-nuudleid

500 g köögiviljapuljongit

Leemepõhi:

2 tl sriracha tšillikastet

2 tl Amai kastet (vt retsepti allpool)

1 tl heledat sojakastet

1 tl linnaseäädikat

näpuotsaga soola ja suhkrut

Kaunistamiseks:

kaks peotäit hernevõrseid

väike peotäis värsket münti

väike peotäis värsket koriandrit

1 viilutatud punane tšillikaun (eemalda seemned)

Valmistamine

Kuumuta õli praepannil või vokis. Lisa tükeldatud seened ja prae segades minut aega. Lisa sojakaste ja austrikaste, prae segades veel 2 minutit, kuni seened on küpsed.

Kuumuta samal ajal potis vesi keemiseni ja keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele. 

Pane puljongipõhja/leemepõhja ained väikesesse potti ning kuumuta tasasel tulel keemiseni. Sega, kuni suhkur ja sool on sulanud. Kui vedelik kokku keema hakkab, lisa köögiviljapuljong ja sega hoolega. 

Kurna nuudlid, pane 2 serveerimiskausi sisse. Kalla peale puljong. Tõsta peale praetud seened, siis kaunista hernevõrsete, mündi, koriandri ja tšilliga. 

Amai kaste valmista selle retsepti järgi.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR