Amai kaste

Wagamama restoraniketi kuulus kaste.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 sl suhkrut

1 sl linnaseäädikat

1 sl riisiäädikat

1 sl heledat sojakastet

1 sl tumedat sojakastet

näpuotsaga soola

1,5 sl ketšupit

2 tl tamarindipastat

Valmistamine

Kuumuta väikeses potis äädikaid ja suhkrut, kuni suhkur on sulanud.

Lisa ketšup ja tamarindipasta ning sega hoolega. Siis sega juurde sojakastmed ning näpuotsatäis soola.

Kuumuta uuesti keemiseni. Sega puulusikaga, koori pinnale tekkiv vaht. Alanda kuumust ja lase umbes 30 minutit podiseda, kuni saad üsna kleepuva kastme.  

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR