Murra lillkapsas õisikuteks. Pane lillkapsaõisikud ja tükeldatud sibul potti. Siis kalla peale niipalju piima, et köögiviljad oleksid napilt kaetud. Kuumuta keemiseni, siis keeda tasasel tulel 15-20 minutit või kuni lillkapsas on täiesti pehme.
Tõsta sibul ja lillkapsas kurnlusikaga kannmikserisse, lisa kulbitäis piima. Püreesta ühtlaseks. Lisa nii palju kuuma piima, kuni saad sobiva paksusega püree/kreemi.
Maitsesta soola-pipraga. (Siiani võib eelmisel päeval valmis teha. Hoia külmkapis, enne serveerimist kuumuta läbi).
Serveerimisel tõsta peale tükk võid, mis sinna peale ära sulab.
Nipid ja soovitused:
Võid lisada ka paar lusikatäit riivitud Emmentali või Gruyere juustu, kui lillkapsa kannmikserisse paned.
Sibula-lillkapsakreem
Inglise koka Gary Rhodes (1960-2019) retsept. Sibula-lillkapsakreemi võib teha vedelama või paksema - ja siis kasutada kas kastmena või lisandina.