Kuumuta õli suurel praepannil. Lisa hakitud sibul ja prae tasasel tulel umbes 5 minutit, kuni sibul on kuldne.
Lisa karripasta, prae segades 2 minutit.
Lisa lillkapsaõisikud ja u 200 ml vett. Kuumuta keemiseni, siis kata pann kaanega ja hauta umbes 10 minutit või kuni lillkapsas on krõmpspehme.
Lisa tükeldatud kalkuniliha ja herned viimaseks 3 minutiks, kuumuta läbi.
Tõsta pann tulelt, sega hulka Kreeka jogurt ja kohvikoor. Maitsesta soola-pipraga.
Puista peale mandlilaastud ja serveeri.
Nipid ja soovitused:
Võid kasutada ka kanaliha. Lõika 2 väiksemat kanafileed kuubikuteks. Prae pannil koos sibulaga umbes 8 minutit või kuni kanaliha pruunistuma hakkab. Lisa karripasta ja jätka vastavalt retseptile.
Retsept ilmus ajakirjas BBC Good Food (detsember 1998)
Kiire kalkuni-korma
Kiire argiõhtu roog, kus saab ära kasutada küpsetatud linnuliha.