Võileib grillitud juustu, pesto ja sardiiniga

Kiire vahepala.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 ciabatta

3 sl rohelist pestot

50 g riivitud Cheddari juustu või muud juustu

2 x 120 g kalakonservi -

sardiine õlis

Serveerimiseks:

erinevaid salatilehti

Valmistamine

Kuumuta grillahi. 

Lõika ciabatta horisontaalselt pooleks, määri mõlemad pooled pestoga. Puista pestole riivitud juustu, siis tõsta peale nõrutatud sardiinid. 

Küpseta grillil 4-5 minutit, kuni juust on sulanud ja sardiinid kuumad. 

Serveeri salatilehtedega.

Loe veel:

Retsept on Briti ajakirjast BBC Good Food (January 1999, Grilled cheese, pesto and sardine sandwich)

LISA KOMMENTAAR