Minimalistlik Aasia kanapuljong

Briti toidukirjutaja Alastair Hendy retsept.

Kogus
1,5 liitrit
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kanakarkass

2 l vett

soola

5 cm jupp ingverijuurt

5 pontsakat talisibulat

Valmistamine

Murra kanakarkass juppideks, pane potti. Kalla peale vesi ja kuumuta keemiseni. Koori pinnale kogunev hallikas vaht.

Siis maitseta julgelt soolaga, lisa kooritud ja viilutatud ingver ning juppideks lõigatud talisibul. Alanda kuumust, siis lase tasasel tulel tunnike podiseda.

Siis kurna puljong ja kasuta Aasia toitudes.

Retsept on Briti ajakirjast OLIVE (november 2004). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR