4 poolitatud ja viilutatud sibulat
2 hakitud tšillikauna
4 küüslauguküünt õhukeste viiludena
2 purki konservitud noort e. rohelist jakat (jackfruit)
2 x 400 g konservitud purustatud tomateid
3 sl Tamari sojakastet
1 sl paprikapulbrit
1 tl tšillipulbrit
soola ja musta pipart
Prae sibul pannil klaasjaks ja kuldseks, maitsesta soola-pipraga.
Lisa tšilli, küüslauk ja hoolikalt nõrutatud jaka. Prae mõned minutid.
Lisa paprika- ja tšillipulber ning prae veel paar minutit.
Lisa purustatud tomatid ja sojakaste, siis lase tund aega podiseda tasasel tulel.
Suru jakad puulusikaga katki, timmi maitse parajaks.
Serveeri koos järgmiste lisanditega: lameleib, avokaado, värske koriander, ahjus küpsetatud maguskartulisektorid, coleslaw kapsasalat, sidrunimahl.
Retsept siit.
Rebitud jaka
Serveeri rebitud jakat lameleiva sees wrapina.