Rebitud jaka

Serveeri rebitud jakat lameleiva sees wrapina.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Lisategevused

Koostisosad

4 poolitatud ja viilutatud sibulat

2 hakitud tšillikauna

4 küüslauguküünt õhukeste viiludena

2 purki konservitud noort e. rohelist jakat (jackfruit)

2 x 400 g konservitud purustatud tomateid

3 sl Tamari sojakastet

1 sl paprikapulbrit

1 tl tšillipulbrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Prae sibul pannil klaasjaks ja kuldseks, maitsesta soola-pipraga.

Lisa tšilli, küüslauk ja hoolikalt nõrutatud jaka. Prae mõned minutid.

Lisa paprika- ja tšillipulber ning prae veel paar minutit.

Lisa purustatud tomatid ja sojakaste, siis lase tund aega podiseda tasasel tulel. 

Suru jakad puulusikaga katki, timmi maitse parajaks. 

Serveeri koos järgmiste lisanditega: lameleib, avokaado, värske koriander, ahjus küpsetatud maguskartulisektorid, coleslaw kapsasalat, sidrunimahl.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR