India pähkli 'Hollandi kaste'

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 dl india pähkleid (leota 2 tundi)

3,5 dl taimset piimajooki - nt kaerapiima

0,5 dl sidrunimahla

4 sl veganvõid või sulatatud kookosrasva

3-4 sl maitsepärmi

1 tl sinepipulbrit või jahvatatud sinepiseemneid

jahvatatud valget pipart

0,25-0,5 tl kollajuurt ehk kurkumit

Cayenne'i pipart

soola

Valmistamine

Leota india pähkleid vähemalt 2 tundi leiges vees, siis kurna.

Pane kaerapiim/vesi ja leotatud pähklid kannmikserisse ning püreesta ühtlaseks pastaks. Lisa ülejäänud ained ja surista veel minut aega.

Kalla kastmekannu sisse ja serveeri. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR