Tatrakrepid kukeseentega

Tatrajahust pannkookidel on kergelt pähkline maitse, mis sobib hästi kukeseenetäidisega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Krepid:

2,5 dl tatrajahu

0,5 tl soola

6 dl piima

3 muna

25 g võid

50 g parmesani juustu

Kukeseened:

250 g kukeseeni

1 küüslauguküüs

25 g võid

soola ja musta pipart

1 sidrun

punt siledalehist peterselli

Valmistamine

Ülepannikookide ehk kreppide jaoks sega jahu ja sool. Lisa pool piimast, vispelda tainas ühtlaseks. Lisa ülejäänud piim ning munad ning vispelda tainas uuesti ühtlaseks. 

Prae pannil võis mõlemalt poolt kuldsed ülepannikoogid. 

Haki küüslauk peeneks, puhasta kukeseened ja lõika väiksemateks tükkideks. Prae mõlemaid võis umbes 5 minutit. Maitsesta soola, pipra ja riivitud sidrunikoorega. 

Haki petersell, lisa kukeseentele. 

Serveeri tatrajahust ülepannkooke praetud kukeseente ja riivitud parmesaniga. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR