Kahe kala kotletid

Need kalapihvid valmivad munata ja jahuta. Kala võiks olla kahte sorti - 500 g haugifileed ja 500 g latika-, linaski- või vikerforellifileed.

Kogus
10-12 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g haugifileed

500 g forellifileed või linaskifileed või latikafileed

1 sibul

1 dl hakitud värsket tilli

1,5 tl soola

0,5 tl jahvatatud valget pipart

Praadimiseks:

võid

ja õli

Valmistamine

Eemalda kalafileedelt hoolikalt nahk ja luud ning tükelda kala. Pane köögikombaini ning töötle ühtlaseks hakkmassiks. 

Koori ja haki sibul, haki till. Sega käsitsi kalamassi hulka, maitsesta soola-pipraga. 

Vormi hakkmassist märgade käte abil lapikud kotletid ja prae neid kuuma või ja õli segus 3 minutit ühelt ja 3 minutit teiselt poolt.

Serveeri kartulipudru ja hapukoorekastmega või kalaburgeri vahel. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR