Need kalapihvid valmivad munata ja jahuta. Kala võiks olla kahte sorti - 500 g haugifileed ja 500 g latika-, linaski- või vikerforellifileed.
500 g haugifileed
500 g forellifileed või linaskifileed või latikafileed
1 sibul
1 dl hakitud värsket tilli
1,5 tl soola
0,5 tl jahvatatud valget pipart
võid
ja õli
Eemalda kalafileedelt hoolikalt nahk ja luud ning tükelda kala. Pane köögikombaini ning töötle ühtlaseks hakkmassiks.
Koori ja haki sibul, haki till. Sega käsitsi kalamassi hulka, maitsesta soola-pipraga.
Vormi hakkmassist märgade käte abil lapikud kotletid ja prae neid kuuma või ja õli segus 3 minutit ühelt ja 3 minutit teiselt poolt.
Serveeri kartulipudru ja hapukoorekastmega või kalaburgeri vahel.
Retsept mugandatud siit.
Kahe kala kotletid
Need kalapihvid valmivad munata ja jahuta. Kala võiks olla kahte sorti - 500 g haugifileed ja 500 g latika-, linaski- või vikerforellifileed.