Kanasüdame šašlõkk

Narva-Jõesuu restorani Franzen peakoka Indrek Kõveriku retsept.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g jahutatud kanasüdameid

1 küüslauguküüs

0,5 tl jämedamat soola

40 g mädarõigast

40 g sinepit (nt Põltsamaa Felix Inglise sinep seemnetega)

näpuotsaga tšillihelbeid

veidi peterselli

veidi tilli

Valmistamine

Haki petersell, till ja küüslauk. Sega kanasüdamete ja kõige muuga kokku ning lase toatemperatuuril (üle 18C) tund aega seista (kaitse kärbeste eest!)

Aja grill kuumaks (u 200C).

Lüki kanasüdamed metallist või külmas vees leotatud puidust varrastele. Grilli 10-15 minutit.

Serveeri meelepärase dipikastmega. 

Loe veel:

Retsept ilmus ajalehes Postimees 22.6.2023. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR