Narva-Jõesuu restorani Franzen peakoka Indrek Kõveriku retsept.
400 g jahutatud kanasüdameid
1 küüslauguküüs
0,5 tl jämedamat soola
40 g mädarõigast
40 g sinepit (nt Põltsamaa Felix Inglise sinep seemnetega)
näpuotsaga tšillihelbeid
veidi peterselli
veidi tilli
Haki petersell, till ja küüslauk. Sega kanasüdamete ja kõige muuga kokku ning lase toatemperatuuril (üle 18C) tund aega seista (kaitse kärbeste eest!)
Aja grill kuumaks (u 200C).
Lüki kanasüdamed metallist või külmas vees leotatud puidust varrastele. Grilli 10-15 minutit.
Serveeri meelepärase dipikastmega.
Retsept ilmus ajalehes Postimees 22.6.2023. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Kanasüdame šašlõkk
Narva-Jõesuu restorani Franzen peakoka Indrek Kõveriku retsept.