soola ja musta pipart
Paneerimiseks:1-2 dl nisujahu
2 lahtiklopitud muna
2 dl riivsaia
Praadimiseks:Lõika iga kana rinnafilee kaheks õhukeseks eskalopiks. Aseta küpsetuspaberi- või toidukiletüki vahele ja tambi lihahaamriga õhemaks (umbes 5 mm). Maitsesta kanafileed soola ja pipraga.
Kasta seejärel kanafileed esmalt jahusse, siis lahtiklopitud munasse ja viimasena pööra neid riivsaias.
Kuumuta pannil õli. Lisa paneeritud kanafileed ning prae umbes 4-5 minutit. Keera kanafileed ringi, kata pann kaanega ning prae veel 4-5 minutit.
Sobib hästi kanafileeburgerite valmistamiseks!
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Ma pole elusees nii mahlast shnitslit saanud. Ma pole varem ka niimodi, nagu siis õpetab (jahu+muna+riivsai) paneerinud. Ilmselt see ongi selle saladuse võti, et kahekordne paneerimine hoiab liha mahlasena. Väga hea, terve pere kiitis!
Väga hea oli!! Soovitan kõigile kanasõpradele!! Seda oli väga lihtne teha ka.
olen teinud selle retsepti järgi, väga maitsev jääb ja lihtne teha
viis pluss!
Mina lisasin riivsaiale ka veel riivjuustu, väga hea!
Fuhh
Toidu raiskamine ????????
Mina pruunistan šnitsli pannil ja siis panen potti, vesi peale ja hautan potis mõned minutid. Kaste ka kohe olemas.
Lihtne teha ja väga maitsev jäi.
Mina teen ilma jahuta ja tuleb samuti mahlane. Minu meelest peitub saladuse võti kaanega katmises, sest katmisel tekib pannile niiskus, mis muidu ära auraks ja liha kuivaks tõmbaks.
Riivsaia mul pole ja proovin kookoshelvestega hoopis.
Ma ei saa aru, miks ma varem pole proovinud! Imemaitsev!
Meie pere menüüs juba päris pikka aega. Üks vähestest söökidest mis sobib kõigile, ka meie pere 3-le lapsele. Eile just oligi õhtusöögiks. Paneeringuks kasutame ise tehtud riivsaia. Maitseb väga hea!
mina paneks nad koigepealt lahtiklopitud munasse siis maitsestatud jahusse jalle munasse ja alles siis riivsaia....ja siis on ta toeliselt maitsev....ja see on juba 50 aastat proovitus retsept))))))
Riivsaia polnud käepärast ja kasutasin mannat. Sobis.
Mina kasutan kana kintsuliha kondita, nahata ja ei tambi miskit...kah väga väga maitsev.
Mina armastan samuti paneerida muna-jahu-muna, pruunistan pannil ning siis korraks ahju, riivjuustu kuhi peal. Ime maitsev, ka lapsed armastavad seda lihtsat rooga. Kõrval veel ohtra võiga kuskuss ning hunnik rohelist
Just tegin eile ja kasutan alati ainult seda retsepti :)
Ideaalne kanafileeburgeri vahele! Mina lõikan suured rinnafileed kõigepealt pooleks, nii saan 4 paksust fileest 8 õhukest šnitslit. Siis pole neid vaja väga haamriga tampida ka (kuigi võib!)
Tegime paar päeva tagasi jälle õhtusöögiks. Laste seas jube hitt alati :)
Väga hea snitsel. Minu esimesed ja lapsed kiidavad :)
Proovin kindlasti järele. Praegu on korra paari kuu tagant üks Nigella natuke,just nimelt natuke, sarnane retsept. Kõigepealt läheb filee pärast kloppimist sinepise marinaadi sisse ja siis purustatud maisihelvestega paneerimisse. Jääb samuti mahlane ja hästi maitsev.
Maitsev!
Väga hea mahlane jäi. Kõrvale pakkusin kartuliputru ja porgandi-kapsasalatit.
Mina soovitan lisada ka küüslauk ja laim mahla ;) teine lihtne ja kiire variant on Talleg sissefilee, sest ei ole vaja lõikata ja pärast on pehme ja mahlane. Laste lemmik ;)
Kõrval on köögiviljapüree ja hapukoorekaste.
Lihtne ja maitsev kanašnitsel!
Jälle õhtusöögiks paneeritud kanašnitslid!
Paneeritud kanašnitsel
Lihtne ja kiire viis kanafilee valmistamiseks. Paku kõrvale rohelist, toor- või mõnda marinaadsalatit.