Coronation kikerherned

Brittide kroonimiskanast inspireeritud võileivatäidis.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g purk konservitud kikerherneid

3,5 sl vegan- majoneesi

1,5 sl mangotšatnit

2 tl mahedamaitselist karripulbrit

0,5 sidruni mahl

50 g rosinaid

0,5 väiksemat punast sibulat

Serveerimiseks:

4-8 kuklit

väikest rooma salatit (Gem Lettuce)

Valmistamine

Loputa kikerherned ja nõruta hoolega, siis patsuta köögipaberiga kuivemaks.

Sega kausis majonees, mangotšatni, karripulber ja sidrunimahl, maitsesta soola-pipraga.

Lisa rosinad, hakitud punane sibul ja sega. 

Jaota kuklitesse või wrappide vahele või röstsaiaviiludele, vahele pane ka salatileht.

Nipid ja soovitused:

  • Säilib kuni 3 päeva külmkapis.
  • Veganversiooni jaoks kasuta veganitele sobivat majoneesi. 
  • Salat ise on gluteenivaba. Vajadusel serveeri gluteenivaba saiaga. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR