Redisevõileib

See redisevõileib (rukkileib + redised + gruyère) sobib hästi kiireks lõunasöögiks.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5-6 redist

2 sl toorjuustu või kreemjat maitsestamata kohupiima

1 sl riivitud Gruyère'i või muud riivitud juustu

soola ja musta pipart

2 viilu röstitud leiba

määrimiseks võid

paar tilka sidrunimahla

oliiviõli

Valmistamine

Võta 5-6 redist, millel on ka lehed veel küljes. Lõika redised õhukesteks viiludeks ja lõika rediselehed õhukesteks viiludeks. 

Sega väikeses kausis 2 sl kohupiima/toorjuustu, 1 sl riivitud juustu ja rediselehed, maitsesta soola-pipraga. 

Määri röstitud leivaviiludele võid, siis määri peale kohupiimasegu. 

Kaunista rediseviiludega, jahvata peale musta pipart, paar tilka sidrunimahla ja paar tilka oliiviõli.

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR