See redisevõileib (rukkileib + redised + gruyère) sobib hästi kiireks lõunasöögiks.
5-6 redist
2 sl toorjuustu või kreemjat maitsestamata kohupiima
1 sl riivitud Gruyère'i või muud riivitud juustu
soola ja musta pipart
2 viilu röstitud leiba
määrimiseks võid
paar tilka sidrunimahla
oliiviõli
Võta 5-6 redist, millel on ka lehed veel küljes. Lõika redised õhukesteks viiludeks ja lõika rediselehed õhukesteks viiludeks.
Sega väikeses kausis 2 sl kohupiima/toorjuustu, 1 sl riivitud juustu ja rediselehed, maitsesta soola-pipraga.
Määri röstitud leivaviiludele võid, siis määri peale kohupiimasegu.
Kaunista rediseviiludega, jahvata peale musta pipart, paar tilka sidrunimahla ja paar tilka oliiviõli.
Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Redisevõileib
See redisevõileib (rukkileib + redised + gruyère) sobib hästi kiireks lõunasöögiks.