Biskviidi jaoks vahusta munad suhkruga, sega jahud küpsetuspulbri ja kakaoga, sõelu munavahu hulka. Vala tainas võitatud 26 cm koogivormi. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15-20 minutit, kuni on küps (katsu tikuga). Jäta põhi jahtuma.
Leota želatiinilehti külmas vees 10 minutit.
Lisa munakollastele suhkur ja klopi, kuni see on lahustunud. Lisa piim, sega ja kuumuta nõrgal kuumusel paksenemiseni. Võta tulelt ja lahusta selles želatiin. Lase natuke jahtuda ja sega hulka sulatatud või ning tilguta pisut sidruniessentsi. Vala kreem vormi.
Pane vähemalt 3-4 tunniks külmkappi.
Glasuurimiseks tükelda šokolaad, sega sooja võiga, lisa piim. Sega hästi läbi. Määri ühtlaselt koogile.
Kaunistamiseks sega tuhksuhkur vähese sidrunimahlaga. Pane peene otsaga tordipritsi või kilekotti, millelt lõika nurgake ära. Joonista tordile kaunistus.
Retsept on Pille Endeni raamatust "Kodukirja parimad palad 2009", pildi tegi ÜLLEKAS.
magusus lõi eelkõige välja järelmaitses. Eriti siis, kui midagi peale juua. Suured magusasõbrad pidasid torti aga isegi täitsa sobiva magususega olevaks. Ise panen järgmine kord ikka natuke vähem suhkrut.
Linnupiimatort
Õhulist magusat täidist mahendab mõrkjas kakaobiskviitpõhi. Ülejäänud munavalgetest võid valmistada beseeküpsiseid või -torti.