100 g martsipani
100 g suhkrut
100 g toasooja pehmet võid
1 laimi riivitud koor
2 muna
30 g nisujahu
30 g kookoshelbeid
Lisaks:0,5 värsket ananassi väikeste kuubikutena
värsket münti
võõrasemaõisi või muid söödavaid lilleõisi
Riivi martsipan jämedalt. sega kausis suhkru, või ja laimikoorega. Klopi seejärel ükshaaval juurde munad. Sega juurde nisujahu ja kookoshelbed.
Pane tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 18 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus u 25 minutit või kuni kook on kenasti kuldne.
Võta kook ahjust välja, lase täielikult jahtuda.
Kaunista ananassikuubikute, mündilehtede ja võõrasemaõitega.
Retsept siit.
Martsipani-kookosekook ananassiga
Mahlane martsipani-kookosekook, mida serveeritakse tükeldatud ananassiga toasoojalt või jahtunult.