4 viilu rustikaalset juuretisesaia
1 poolitatud küüslauguküüs
pehmet võid
1 suur küps tomat õhukeste viiludena
1 karp kalakonservi -
häid sardiine õlis
0,25 õhukeselt viilutatud punast sibulat või mahedamaitselist sibulat
külmpressitud oliiviõli
maitse järgi sidrunimahla
helbesoola ja musta pipart
värsket basiilikut soovi korral
Rösti hapusaiaviilud grillelemendi all või rösteris mõlemalt poolt kuldseks. Seejärel hõõru kohe poolitatud küüslauguküünega üle ja määri võiga.
Aseta tomativiilud röstitud saiaviiludele ning riputa peale veidi soola.
Tõsta sardiinid tomatitele, siis aseta peale õhukesed sibulaviilud. Nirista peale oliiviõli ja veidi sidrunimahla, siis maitsesta soola-pipraga.
Kaunista basiilikulehtedega ning serveeri kohe.
Retsept siit.
Röstsaiad sardiini ja tomatiga
Kiire vahemerehõnguline vahepala.