Röstsaiad sardiini ja tomatiga

Kiire vahemerehõnguline vahepala.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu rustikaalset juuretisesaia

1 poolitatud küüslauguküüs

pehmet võid

1 suur küps tomat õhukeste viiludena

1 karp kalakonservi -

häid sardiine õlis

0,25 õhukeselt viilutatud punast sibulat või mahedamaitselist sibulat

külmpressitud oliiviõli

maitse järgi sidrunimahla

helbesoola ja musta pipart

värsket basiilikut soovi korral

Valmistamine

Rösti hapusaiaviilud grillelemendi all või rösteris mõlemalt poolt kuldseks. Seejärel hõõru kohe poolitatud küüslauguküünega üle ja määri võiga. 

Aseta tomativiilud röstitud saiaviiludele ning riputa peale veidi soola. 

Tõsta sardiinid tomatitele, siis aseta peale õhukesed sibulaviilud. Nirista peale oliiviõli ja veidi sidrunimahla, siis maitsesta soola-pipraga. 

Kaunista basiilikulehtedega ning serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR