Silmupannkoogid

Narva-Jõesuu elaniku Martin Vavere retsept.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

parajateks juppideks lõigatud röstitud silmusid

Pannkoogid:

2 muna

100 g suhkrut

15 g soola

500 ml piima

hapukoorepaksuse taina jagu nisujahu

Kaste:

majoneesi

mädarõigast

sidrunimahla

sinepit

musta pipart

Valmistamine

Sega pannkoogitainas ja prae oliiviõlis õhukesed ülepannikoogid. 

Lõika need pooleks ja keera igaühe sisse paar röstsilmujuppi.

Sega oma maitse järgi kokku kaste, paku koos pannkookidega. 

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Oma Maitse (september 2015), veidi mugandatud. 

LISA KOMMENTAAR