Siin on naerid maitsestatud valge misopastaga (Kyotost pärit shiro miso ehk kome miso on tehtud riisist, odrast ja sojaubadest.) Valge miso on kõige populaarsem miso, see on maheda ja veidi pähklise-magusa maitsega.
Lõika naerid umbes 2 cm laiusteks sektoriteks. Pane pannile, lisa misopasta, või ja suhkur. Siis kalla peale nii palju vett, et naerid oleksid napilt kaetud, maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta keskmisel kuumusel keemiseni, siis lase tasakesi podiseda umbes 15-20 minutit, aeg-ajalt naereid pöörates, kuni naerid on pehmed ja vedelik on aurustunud.
Kui vedelik on aurustuud, siis jätka naerite kuumutamist veel 3-5 minutit, neid samal ajal õrnalt segades, kuni kaste on paksenenud ja naerid kenasti karamelliseerunud.
Maitsesta sidrunimahlaga, maitsesta vajadusel veel soola-pipraga ja serveeri.
Misoglasuuris naerid
Siin on naerid maitsestatud valge misopastaga (Kyotost pärit shiro miso ehk kome miso on tehtud riisist, odrast ja sojaubadest.) Valge miso on kõige populaarsem miso, see on maheda ja veidi pähklise-magusa maitsega.