Munad, röstsai ja merivarblasemari

See roog sobib nii eelroaks kui ka brunch'ile.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

6 muna

6 viilu röstsaia

praadimiseks võid

80 g merivarblasemarja

1 väike punane sibul

värsket tilli

Valmistamine

Keeda mune umbes 4-5 minutit, kuni munavalge on kalgendunud, aga munakollane on veel täitsa pehme. 

Prae saiaviilud mõlemalt poolt võis kuldseks. Siis lõika 3-4 "kangiks".

Kasta saiakangid pehme munakollase sisse, siis tõsta saiaviilule veidi kalamarja, hakitud punast sibulat ja tilli. Naudi. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR