6 keedetud muna
2 sl hapukoort
2 sl majoneesi
2 dl hakitud punast sibulat (pese ja nõruta)
225 g toasooja toorjuustu
0.8 dl peenelt hakitud murulauku
56 g musta kalamarja
Serveerimiseks:soolaküpsiseid ehk kreekereid
Haki keedetud munad, sega hapukoore ja majoneesiga, maitsesta soolaga.
Määri 15 cm läbimõõruga ümmargune vorm kergelt õliga või vooderda toidukilega. Tõsta vormi põhja munasegu, suru kergelt kokku.
Siis puista peale kiht punast sibulat.
Sega kausis toorjuust ja murulauk, siis tõsta see sibulakihile ja suru kergelt kokku.
Kõige peale tõsta kiht kalamarja.
Pane 2 tunniks külmkappi. Siis tõsta ettevaatlikult serveerimisalusele ja serveeri kreekeritega.
Retsept siit.
Kalamarja-tort
Üks võimalikke viise kalamarja serveerimiseks.