Hummuse kuusekesed

Tore veganlik amps pühadeperioodi suupistelauale.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

2 u 13-15 cm läbimõõduga pita saia või lameleiba

100 g hummust

hakitud värsket peterselli ja/ või koriandrit

granaatõunaseemneid

Valmistamine

Määri hummus ühtlaselt saiadele ja puista tihedalt üle hakitud maitserohelisega.

Lõika mõlemad saiad kaheksaks sektoriks. Tõsta kolmurgakesed serveerimisalusele ja kaunista granaatõunaseemnetega. Serveeri kohe.

Nipid ja soovitused:

  • Kui soovid võid saiad eelnevalt ahjus või kuival kuumal pannil kergelt üle küpsetada
  • Tee hummus ise selle retsepti järgi. 

Loe veel:

Idee siit. Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR