Kõrvale paku basmatiriisi, salatid ja chutney't.
500 g taist sealiha (nt karreetükk)
300 g valget peakapsast
1 sibul
2 sl võid
1 tl soola
4 sl mahedamaitselist India karripastat (nt Sharwood's tikka masala)
1 lihapuljongikuubik
2 dl vett
2 dl väherasvast crème fraîche'i
2 õuna
Eemalda lihalt liigne rasv, lõika liha ribadeks.
Lõika sibul ja kapsas ribadeks. Prae pannil võis, siis tõsta potti.
Pruunista seejärel liharibad pannil võis, maitsesta soolaga. Tõsta potti.
Lisa potti karripasta ja puljongikuubik. Lisa vesi ja crème fraiche, lase podiseda tasasel tulel kaane all 15-20 minutit.
Eemalda õuntelt südamik, lõika õunad kuubikuteks ja lisa potti. Hauta veel 5 minutit.
Timmi maitse parajaks, serveeri.
Retsept siit.
Kapsa-sealihahautis karriga
Kõrvale paku basmatiriisi, salatid ja chutney't.