Kapsa-sealihahautis karriga

Kõrvale paku basmatiriisi, salatid ja chutney't.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g taist sealiha (nt karreetükk)

300 g valget peakapsast

1 sibul

2 sl võid

1 tl soola

4 sl mahedamaitselist India karripastat (nt Sharwood's tikka masala)

1 lihapuljongikuubik

2 dl vett

2 dl väherasvast crème fraîche'i

2 õuna

Valmistamine

Eemalda lihalt liigne rasv, lõika liha ribadeks. 

Lõika sibul ja kapsas ribadeks. Prae pannil võis, siis tõsta potti.

Pruunista seejärel liharibad pannil võis, maitsesta soolaga. Tõsta potti.

Lisa potti karripasta ja puljongikuubik. Lisa vesi ja crème fraiche, lase podiseda tasasel tulel kaane all 15-20 minutit. 

Eemalda õuntelt südamik, lõika õunad kuubikuteks ja lisa potti. Hauta veel 5 minutit. 

Timmi maitse parajaks, serveeri. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR