Lõika spargelkapsas õisikuteks. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Koori ja tükelda kartul.
Kuumuta potis 1 sl õli. Lisa spargelkapsas, sibul, küüslauk ja kartulid ning prae umbes 5 minutit.
Kalla potti liiter vett, lisa murendatud puljongikuubikud, 1 tl soola ja julgelt musta pipart. Kuumuta keemiseni ja keeda 10 minutit.
Püreesta supp kergelt saumikseri abil. Sega juurde toidukoor ning maitsesta u 1 sl veiniäädikaga.
Lõika sinihallitusjuust viiludeks, aseta saiaviiludele. Tõsta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta kuumas ahjus või grillelemendi all umbes 3 minutit. Lõika saiad kuubikuteks ja puista supile või serveeri supi kõrvale.
Jaota supp taldrikutesse. Nirista peale 1 sl oliiviõli, puista peale peterell.
Spargelkapsasupp sinihallitusjuustusaiadega
Rõõsk koor mahendab supi maitset. Sinihallitusjuustuga kruoonid võid puistada supi peale või pakkuda kõrvale.