Kamperriisika-tortiljad

Nisutortiljad praetud kamperriisikate ja värske avokaadoga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3 dl värskeid kamperriisikaid

2 sl õli

75 g crème fraîche'i või hapukoort

0,5 tl soola

0,5 tl musta pipart

1 avokaado

8 väikest nisutortiljat

paar tilka sriracha tšillikastet

Pecorino Romano juustu

värsket peterselli

Valmistamine

Puhasta kamperriisikad, suuremad seened võid tükeldada.

Kuumuta pannil õli, lisa seened ja prae läbi. Hoia soojas.

Maitsesta hapukoor soola-pipraga. Lõika avokaado pooleks, eemalda kivi, siis lõika sisu tükkideks. 

Määri tortiljadele hapukooresegu, siis tõsta peale avokaadokuubikuid ja praetud seeni. Riivi peale Pecorino-laaste, nirista peale paar tilka srirachat ja puista peale hakitud peterselli.

Keera rulli, serveeri kohe. 

Nipid ja soovitused:

  • Kui kasutad kuivatatud kamperriisikaid, siis leota neid esmalt paar tundi vees. Siis pigista kuivaks ja prae. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR