Lambaseenikupihvid

Lambaseenik muutub praadides kenasti kollaseks, tekstuurilt meenutab kala/liha. Maitsva paneeringu abil saad väga maitsvad seenepihvid!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4-8 lambaseenikut

2 muna

2 dl riivsaia

2 dl riivitud parmesani juustu

2 sl hakitud värsket peterselli

0,5 tl musta pipart

Praadimiseks:

2 sl võid

Valmistamine

Puhasta lambaseenikud, eemalda jalad. Seened ise jäta terveks! 

Löö munad kaussi, klopi kahvliga katki. 

Sega teises kausis riivsai, riivitud parmesan, hakitud petersell ja must pipar. 

Kasta seened esmalt munasse, siis paneeri riivsaiasegus. 

Kuumuta pannil või, prae seenepihvid mõlemalt poolt kuldpruuniks (u 3 minutit + 3 minutit).

Serveeri tomatisalati ja mesiste juurviljadega. 

Nipid ja soovitused:

  • Kui harilikku lambaseenikud vigastada või kuumutada, muutub see kuldkollaseks. Kui nii ei juhtu, siis oled korjanud kimp-lambaseenikut, mis on väheväärtuslik seen. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR