Puhasta lambaseenikud, eemalda jalad. Seened ise jäta terveks!
Löö munad kaussi, klopi kahvliga katki.
Sega teises kausis riivsai, riivitud parmesan, hakitud petersell ja must pipar.
Kasta seened esmalt munasse, siis paneeri riivsaiasegus.
Kuumuta pannil või, prae seenepihvid mõlemalt poolt kuldpruuniks (u 3 minutit + 3 minutit).
Serveeri tomatisalati ja mesiste juurviljadega.
Nipid ja soovitused:
Kui harilikku lambaseenikud vigastada või kuumutada, muutub see kuldkollaseks. Kui nii ei juhtu, siis oled korjanud kimp-lambaseenikut, mis on väheväärtuslik seen.
Lambaseenikupihvid
Lambaseenik muutub praadides kenasti kollaseks, tekstuurilt meenutab kala/liha. Maitsva paneeringu abil saad väga maitsvad seenepihvid!