Värske kukeseene ja külmsuitsulõhe sügisene kooslus.
5 dl värskeid kukeseeni
1-2 sibulat
1 sl võid
1 l köögiviljapuljongit
500 g kartuleid
100 g külmsuitsulõhet
värsket peterselli
2 dl toidukoort või kohvikoort
soola ja musta pipart
Puhasta kukeseened, tükelda ja pane potti. Kuumuta, kuni seentewste eraldunud vedelik on haihtunud.
Siis lisa või ja hakitud roheline sibul.
Lisa köögiviljapuljong ja tükeldatud kartulid. Keeda, kuni kartulid on küpsed.
Lisa rõõsk koor.
Lisa tükeldatud külmsuitsulõhe ja hakitud petersell. Maitsesta soola-pipraga.
Retsept mugandatud siit.
Väga maitsev supp ja lihtne teha!
Kukeseene-suitsulõhesupp
Värske kukeseene ja külmsuitsulõhe sügisene kooslus.