Kana Zorba

Araabiapärane vürstikas kanaroog.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 laimi mahl

1 tl jahvatatud koriandriseemneid

1 tl jahvatatud vürtsköömneid

1 tl kollajuurt ehk kurkumit

soola

1 sl hakitud münti

4 väiksemat nahata kanafileed

150 g kreekapärast jogurtit

150 g hummust

2 sl oliiviõli

4 pita leiba

värsket lehtsalatit

Valmistamine

Sega lamimimahl, koriandriseemned, vürtsköömned, kurkum, sool ja münt. Lõika rinnafilee ribadeks. Lisa kanaribad sidruni-maitseainesegule, sega hoolega ja lase 30 minutit maitsestuda.

Sega hummus kreekapärase maitsestamata jogurtiga, kata kinni ja hoia jahedas.

Prae kanaribad oliivõlis kuldseks (umbes 8-10 minutit).

Samal ajal rösti pitasaiad kas grillahjus või rösteris. Lõika lahti, täida jogurti-hummuse seguga, peale kanaribad ja värsket salatit.

Serveeri kohe.

Foto tegi Nami-Nami kasutaja Vernanda.

LISA KOMMENTAAR