Pane wakame-ribad (miyeok) leigesse vette ligunema u 10 minutiks.
Sega maitsesegu ained omavahel, siis sega veega.
Lõika kurk julienne-ribadeks (peaks olema u 2,5 dl ribasid). Lisa maitseleemele.
Lõika roheline sibul viiludeks, lisa supile koos tšillipulbri ja seesamiseemnetega.
Pane külmkappi ootele.
Vahetult enne serveerimist sega juurde jääkuubikud. Serveeri väikestest supinõudest.
Nipid ja soovitused:
Seda suppi serveeritakse kuumadel suvepäevadel väikestest supikaussidest.
Jääkuubikud lisatakse vahetult enne serveerimist, et supp külm püsiks. Kuna jääkuubikud sulades lahjendavad suppi, siis tuleks supisegu julgelt maitsestada.
Oi-Naengguk
Korea köögist pärit külmsupp 오이냉국 vetikate ja värske kurgiga - tõeliselt jahutav kuumal suvepäeval.