Sarvesaiad kukeseentega

Põnev hilissuvine/varasügisene sarvesai kukeseentega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 croissant'i e. sarvesaia

1 l värskeid kukeseeni

2-3 sl rapsiõli

1 sl võid

soola

1 sl peenelt hakitud peterselli

150 g toorjuustu

12-16 põldmarja või põõsasmurakat e. pamplit

soolahelbeid

1-1,5 sl granaatõunasiirupit

Valmistamine

Puhasta seened, vajadusel pese ja nõruta hoolega. Kuumuta pannil või ja õli, prae seeni umbes 15 minutit, kuni need on kergelt krõmpsud. Maitsesta soolaga, lisa petersell. Tõsta tulelt. 

Lõika sarvesaiad pooleks.  Määri neile toorjuustu, siis tõsta peale seenesegu.

Kaunista põldmarjadega, riputa peale soolahelbeid ja nirista peale veidi magushapukat siirupit.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR