1 kogus pitsatainast
punt värsket peterselli
1 suvetrühvel (u 70-100 g)
350 g Fontina juustu
9 sl crème fraîche'i
musta pipart
Valmista pitsapõhi selle Nami-Nami retsepti järgi. Lase kerkida, jaga kuueks, siis rulli õhukeselt laiali.
Haki petersell peeneks. Lõika trühvel hästi õhukesteks viiludeks. Lõika juust viiludeks.
Määri igale pitsakettale 1,5 sl hapukoort. Puista peale veidi peterselli, siis pool juustust.
Küpseta 250-kraadises ahjus pitsaplaadi peal umbes 5 minutit, kuni tainas on peaaegu küps.
Võta välja, puista peale ülejäänud juust ja jahvata peale värsket pipart. Pane veel 5 minutiks 250-kraadisesse ahju.
Võta ahjust välja, lõika tükkideks ja höövelda peale trühvlit. Serveeri kohe.
Küpseta samal moel ülejäänud 5 pitsat.
Retsept on Saksa ajakirjast essen&trinken (9/2010)
Pitsa Fontina juustu ja trühvliga