Tšiia-üleööpuder rabarbriga

Tšiiapuder piima, jogurti, küpsetatud rabarbri ja mandlitega. Sobib nii hommikusöögiks, magustoiduks kui ka vahepalaks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

Tšiiapuding:

2 dl täispiima

2 dl maitsestamata jogurtit (1,5%)

3 sl tšiiaseemneid

1 sl suhkrut

Rabarbrikompott:

200 g tükeldatud rabarbrit

2 sl heledat muscovado suhkrut

0,5 dl vett

2 sl hakitud värsket münti

1 tl riivitud värsket ingverit

Lisaks:

25 g hakitud röstitud mandleid

Valmistamine

Sega kõik tšiiapudru komponendid omavahel, kata kinni ja pane vähemalt 4 tunniks külmkappi.

Lõika rabarber juppideks, pane väikesele pannile, puista peale suhkur. Kalla juurde vesi ning küpseta seejärel kuuma grillelemendi all  u 5 minutit, kuni rabarber on pehme. Sega juurde hakitud münt ja riivitud ingver, lase seejärel korralikult jahtuda. 

Jaota tšiiapuder 4 klaasi sisse, tõsta peale küpsetatud rabarber ning hakitud röstitud mandlid. Serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR