2 dl täispiima
2 dl maitsestamata jogurtit (1,5%)
3 sl tšiiaseemneid
1 sl suhkrut
Rabarbrikompott:200 g tükeldatud rabarbrit
2 sl heledat muscovado suhkrut
0,5 dl vett
2 sl hakitud värsket münti
1 tl riivitud värsket ingverit
Lisaks:25 g hakitud röstitud mandleid
Sega kõik tšiiapudru komponendid omavahel, kata kinni ja pane vähemalt 4 tunniks külmkappi.
Lõika rabarber juppideks, pane väikesele pannile, puista peale suhkur. Kalla juurde vesi ning küpseta seejärel kuuma grillelemendi all u 5 minutit, kuni rabarber on pehme. Sega juurde hakitud münt ja riivitud ingver, lase seejärel korralikult jahtuda.
Jaota tšiiapuder 4 klaasi sisse, tõsta peale küpsetatud rabarber ning hakitud röstitud mandlid. Serveeri kohe.
Retsept siit.
Tšiia-üleööpuder rabarbriga
Tšiiapuder piima, jogurti, küpsetatud rabarbri ja mandlitega. Sobib nii hommikusöögiks, magustoiduks kui ka vahepalaks.