Шницель телячий по-одесски ehk riivsaia-riivjuustu segus paneeritud praetud šnitslid.
400 g vasikaliha
1 dl piima
2 muna
60 g ploomirasva
50 g riivsaia
50 g riivitud juustu
2-3 sl sulatatud võid
soola ja musta pipart
maitserohelist
Aja vasikaliha läbi hakklihamasina 2 korda. Sega piimaga ühtlaseks, maitsesta soola-pipraga.
Löö munad taldrikusse katki.
Sega teises taldrikus riivjuust ja riivsai.
Vorm hakkmassist õhukesed šnitslid. Kasta need klopitud munasse ja seejärel riivsaia-riivjuustu segusse.
Prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveeri kartulipudru või keedetud kartulite või praetud kartulitega. Šnitslile nirista peale sulavõid, garneeringuks sidrun.
Retsept siit.
Vasikalihašnitsel Odessa moodi
Шницель телячий по-одесски ehk riivsaia-riivjuustu segus paneeritud praetud šnitslid.