Vasikalihašnitsel Odessa moodi

Шницель телячий по-одесски ehk riivsaia-riivjuustu segus paneeritud praetud šnitslid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g vasikaliha

1 dl piima

2 muna

60 g ploomirasva

50 g riivsaia

50 g riivitud juustu

2-3 sl sulatatud võid

soola ja musta pipart

maitserohelist

Valmistamine

Aja vasikaliha läbi hakklihamasina 2 korda. Sega piimaga ühtlaseks, maitsesta soola-pipraga.

Löö munad taldrikusse katki.

Sega teises taldrikus riivjuust ja riivsai. 

Vorm hakkmassist õhukesed šnitslid. Kasta need klopitud munasse ja seejärel riivsaia-riivjuustu segusse. 

Prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Serveeri kartulipudru või keedetud kartulite või praetud kartulitega. Šnitslile nirista peale sulavõid, garneeringuks sidrun.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR