Bruschetta pesto ja kitsejuustuga

Kogus
u 20 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 pikk sai (baguette, ficelle)

basiilikupestot

200 g Rondin De Bastogne kitsejuustu

Valmistamine

Lõika pikk sai kerge nurga all viiludeks (u 20 tk). Rösti neid 250-kraadises ahjus umbes 3 minutit.

Siis määri saiaviiludele pestot ning aseta peale tükk kitsejuustu. Küpseta veel umbes 5 minutit. 

Serveeri näiteks vahuveiniga või kuiva valge veiniga. 

Nipid ja soovitused:

  • Algretseptis kasutati Belgia Rondin De Bastogne kitsepiimajuustu.

Loe veel:

Retsept on Valio retseptivihikust "Juustohyvää. Valion tuontijuustoista" (1999)

LISA KOMMENTAAR