Forschmak

Forschmack - juutide heeringapasteet, tõeline Odessa klassika, millest ringleb kodudes ja ilma eri otstes palju versioone. Serveeri külmalt väikeses klaaspurgis, kõrvale paku peenleiba (Форшмак з тостами).

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g soolaheeringat

100 g mugulsibulat

2 keedetud muna

100 g rohelist õuna

100 g koorevõid

Valmistamine

Haki heeringas väikesteks kuubikuteks. Haki ka puhastatud sibul ja õun ning keedumuna väikesteks kuubikuteks.

Sega kõik läbi, lisa toasoe või ja surista kann- või saumikseriga ühtlaseks pasteedimassiks.

Paku saia või leivaga.

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Pildi tegi Liina Vahter.

LISA KOMMENTAAR